Jump to content

Deleted Account

Member
  • Posts

    3422
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    174

Deleted Account last won the day on May 14

Deleted Account had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3105 profile views

Deleted Account's Achievements

925

Reputation

15

Community Answers

  1. As I told you in the DM, the debug build was unlikely to fix the issue. Please send me the log of the iniManager so we can fix the issue. As for your downloads, as said before, please open up a direct support ticket here https://www.inibuilds.com/contact
  2. Sorry once again for the late reply 😞 I can't replicat this for whatever reason. I also use the Rudder Axis to steer the aircraft and it turns in circles no problem. For testing I also assigned a button to the tailwheel lock and that works as expected for me as well; when activated, the plane no longer turns - or only very little - but as soon as I release it again, the plane starts turning. Are you positive, that there is no other control binding interfering with the controls of the plane?
  3. It seems like you didn't click "Apply Load To Aircraft" in your screenshot.
  4. This is the WASM code crashing, would need steps to reliably reproduce this so that we can take a look at it I'm afraid 😕
  5. Sorry for the late reply! I also can't get this to work, will take a look, thanks 🙂
  6. As I said two posts ago, I always set the same value in both the window and the FMC and get the minimum callout.
  7. Will come with the PW update 🙂
  8. Thanks, will add to our internal wishlist 🙂
  9. This is not possible, no. Please contact direct support and they will hook you up with an alternative download link: https://www.inibuilds.com/contact
  10. Please try to delete your SceneryIndexes and see if that helps. Other than that, what is that "Simple Scenery" in your content manger? Could that interfer with it in any way?
  11. Heya Bert! Pretty sure that is down to the AA setting, with TAA being the worst to see these lights, can you please check if it's also an issue with FXAA or DLAA?
×
×
  • Create New...