Jump to content

Issue With Using HB Textures


Go to solution Solved by SimTextures,

Recommended Posts

Hi everyone!

Has anyone tried to use the HB textures for the FSLabs A320 with these liveries? There seems to be some missing textures. I have managed to change the texture.cfg files of the liveries as a workaround but that would stop the textures linking to the correct fallbacks... This doesn't seem to happen with a default FSLabs livery
 
The first screenshot is from an iniBuilds livery, the second is from a default FSL livery. You can see the difference
 
2021-1-31_19-4-40-924.png
 
2021-1-31_19-5-28-424.png
 
The below code is from the texture.cfg. The first is of an iniBuilds livery, the second is from a default livery:
 
[fltsim]
fallback.1=..\texture.ini_base
fallback.2=..\texture
fallback.3=..\..\FSLabs A32X\texture_VC
fallback.4=..\..\FSLabs A32X\texture
fallback.5=..\..\..\..\Scenery\Global\texture
fallback.6=..\..\..\..\..\..\Scenery\Global\texture
 
[fltsim]
fallback.1=..\texture
fallback.2=..\..\FSLabs A32X\texture_VC
fallback.3=..\..\FSLabs A32X\texture
fallback.4=..\..\..\..\Scenery\Global\texture
fallback.5=..\..\..\..\..\..\Scenery\Global\texture
 
Replacing the first with the latter does fix the issue, but that doesn't seem right to me...

Thanks in advance!

Kind regards,

Will
Edited by Grimers
Link to post
Share on other sites

Would swapping

fallback.3=..\..\FSLabs A32X\texture_VC
fallback.4=..\..\FSLabs A32X\texture
 
to be
 
fallback.3=..\..\FSLabs A32X\texture
fallback.4=..\..\FSLabs A32X\texture_VC
 
Make it to where it'd load whatever VC textures were in the livery folder and then load any HB textures below that?
 
Link to post
Share on other sites
  • Solution
The texture.cfg is what tells the sim which folders to look for to get textures. And 'fallback.x' is the priority of folders.

The base ini textures has one custom VC texture file. It adds a small fix to the default VC textures. But since the priority of this texture from the base pack is higher, it gets loaded in the sim. Therefore, changing the priority of the folders should get rid of this problem.
 
This fix is applied in the HB textures version as well, so swapping folder priority shouldn't be a problem.
 
Change the texture.cfg entry of iniBuilds repaints to the one below and see if that fixes the issue.
-----------------------------------------------------------------------------
[fltsim]
fallback.1=..\..\FSLabs A32X\texture_VC
fallback.2=..\texture.ini_base
fallback.3=..\texture
fallback.4=..\..\FSLabs A32X\texture
fallback.5=..\..\..\..\Scenery\Global\texture
fallback.6=..\..\..\..\..\..\Scenery\Global\texture
-----------------------------------------------------------------------------
 
Be advised that any repaint with custom VC decals(off the top of my head I can think of IndiGo airlines which has a couple of airline specific decals in the cockpit in real life) will run you into the same issue. Unless the repainter provides a specific version for HB textures users.

Regards,
Zayn
 
Edited by SimTextures
Link to post
Share on other sites
  • Max locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...